2010-06-03 15:11:51• hírek • X

Kikapcsolódás mindenkinek

A Happy Club játszóház különböző színes szobácskákkal, ebédlővel, terasszal, tágas udvarral, és nem utolsó sorban sok sok játékkal várja azokat a gyerekeket, óvodásokat és szülőket, akik születésnapokat, különböző rendezvényeket nyugodt környezetben, és jó hangulatban szeretnének eltölteni.

Január közepétől nyitotta kapuit a Happy Club játszóház, melyben naponta három alkalommal is szerveznek olyan rendezvényeket, mint születésnapok, babazsúrok, családi összejövetelek, gyerekeknek és szülőknek egyaránt. A terasszal ellátott játszóház nem csak a gyerekeknek kiváló alkalom a kikapcsolódásra és a szórakozásra, hanem a felnőttek is lehetőséget nyújt egy két-három órás nyugodt ünneplésre.

Miközben a gyerekek az udvaron kedvükre trambulinozhatnak, kiugrálhatják magukat a Légvárban, vagy csúszdázhatnak, addig a felnőtteknek többek között lehetőség nyílik grillezésre és bográcsfőzésre.



Garantált szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt


Az ötven férőhelyes játszóházban továbbá lehetőség nyílik, biliárdozásra, csocsózásra, és labdázásra. A gyerekek körében igen közkedvelt az emeletes csúszdából és mászókából kialakított szoba, melyben kedvükre mászkálhatnak, ugrálhatnak. Ezenkívül kis házikókat, gyerekkonyhát és különböző játékokat fedezhetnek fel a játszani vágyók a színes szobák sarkaiban. A táncot kedvelő gyerekek kibulizhatják magukat a fényekkel felszerelt diszkó szobában, akik pedig megéheznek megebédelhetnek a szépen kialakított ebédlőben, ahol külön asztalok várják a felnőtteket is.

A rendezvényekre a szülők igényelhetnek arcfestést, animációs bemutatót és jelmezeket is. A két-három órás rendezvényeket 10 órától, 13 órától és esténként 17 órától szervezik. A házban rendelkezésükre áll hűtőszekrény, és ezen kívül más hasznos dolog. Minden érdeklődőt szeretettel vár a Happy Club, a Macinului utca 10. szám alá (17-es lakónegyed). Bővebb információért jelentkezzenek a 0745-561-590-és telefonszámon.


Szeretettel vár mindenkit a Happy Club játszóház
Szeretettel vár gyerekeket és szülőket  az udvarral és terasszal ellátott Happy Club játszóház




A játszóházban gyerekdiszkó is található




A gyerekek különböző játékokat fedezhetnek fel a játszóház sarkaiban




A Happy Club ebédelővel várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt




 



A mászókával kialakított szobában kedvükre szórakozhatnak a gyerekek


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: